Masaj Kinetoterapie | Reflexoterapie > Reacţii posibile

www.masajmed.ro
www.masajmed.ro

Calculaţi-vă greutatea ideală

Reflexoterapie

Reacţii posibile

Efectul cel mai des întâlnit este o relaxare totală, pacienţii descriind o senzaţie de descărcare, uşurare, în special la nivelul picioarelor. Uneori în timpul tratamentului pacienţii acuză stări de frig, somn, datorită relaxării, sau o transpiraţie excesivă, cauzată de emoţii.

După tratament pacienţii reacţionează felurit, uni neobservând nici o modificare imediată, fiind nevoie de mai multe şedinţe, pentru a începe procesul de purificare. Iar la alţi aceasta se instalează chiar după prima şedinţă. Pe măsură ce ies din corp reziduurile ar putea cauza variate reacţii cum ar fi: somnolenţă, insomnie, migrene, transpiraţii, agitaţie, iritabilitate, un gust rău în gură, prurit, ameţeală, greaţă, micţiuni şi scaune mai frecvente, chiar diaree.

În cazul acestor reacţii se recomandă o pauză de una două zile, în efectuarea tratamentului, şi consum de lichide multe, astfel în cât organismul să poată elimina toxinele. De multe ori acest gen de reacţii pot apărea încă din timpul şedinţei, nu este un lucru de speriat, ci doar o dovadă că pacientul reacţionează la tratament.

Alte reacţii posibile: 

 

Formula lui Lorentz modificată

Formula lui Creff

Pentru a afla ce tip de constituţie aveţi, puneti degetul mare şi arătătorul în jurul articulaţiei mâinii.

  • zveltă - dacă degetele se suprapun;
  • normală - dacă degetele se ating;
  • robustă - daca acestea nu se ating.