ceasuri replica rolex, ceasuri replica, ceasuri replica online

Calculaţi-vă greutatea ideală

Despre noi

Introducere în replica rolex valjoux 7750: o nouă mișcare asiatică

Unii spun că recent există un spirit nou infuzat în ceasuri de replica - un spirit de mașină cunoscut sub numele de 7750 asiatic, cu un strămoș în mișcarea copiilor chinezești ETA 6497-2. Știu că am postat ceva legat de ceva timp în urmă, cu adevărat mult timp în urmă, dar vreau să trec din nou această temă. Asianul 7750 nu este B sau B1, ci este o rasa cu totul noua. Finisajul, fiabilitatea, fiabilitatea sa, totul despre el va atrage entuziaștii de ceas replica - în special cele 8 căpușe / sec, deoarece este o mișcare de 28,800 BPH (BPH / VPH - bateți / vibrații pe oră), spre deosebire de cea precedentă au fost fie 18,800 BPH, fie 21,600 BPH. Pentru un singur lucru, finisajul este incredibil în comparație cu modelele 7750B și 7750B1. Aceasta ar trebui probabil să fie numită 7750A + dacă mă întrebi.

Observați că aceasta provine dintr-o ceasuri replica Rolex Daytona care are secundele de rulare localizate la ora 6. Știu că am acoperit această temă înainte, dar știi cum se spune, repetarea este mama învățării. Așa cum am spus mai devreme cu privire la proiectarea mișcării asiatice 7750 la momentul eliberării versiunii propulsate de ETA, se pare că este prea înaltă pentru o comandă a mișcării. Punerea în mișcare a unsprezece trepte, astfel încât să puteți opera toate sub-butoanele este obligată să provoace dureri de cap și probleme. Din moment ce am vazut multe Daytonas alimentate de ETA in magazinul meu si nu am reusit sa le rezolv (desi am fost capabila sa congela cel putin sub-dializele), nu imi pot imagina cum ar putea functiona mai bine aspectul cu problemele fundamentale dintre mișcările asiatice și motoarele elvețiene. În unele cazuri, ar fi un concept minunat să faceți un pas mai departe și să obțineți asistența unui profesionist instruit pentru a determina dacă ceasul dvs. este autentic sau nu. Dar mișcarea mea duce la niște descoperiri interesante.

Când i-am întrebat pe proprietari, au fost în regulă pentru a scăpa de viteza secundară și apoi a îngheța subalimentul, deoarece acest lucru va face funcția de ceas mult mai bună și mai fiabilă. Mișcare inteligentă. Când oamenii întreabă despre linia Daytona de ceasuri replica rolex, am văzut mereu același lucru - uităm de cel cu mâna secundă care rulează la șase, sunt întotdeauna o problemă. 11 unelte într-o singură mișcare sunt prea mult de o tulpină.
Toată gloria acestui articol este acordată lui Ziggy, care și-a petrecut timpul pentru a-și da cunoștințele despre noul moment (circa 2012) Asian 7750, o copie a Valjoux 7750. Da, Valjoux, nu ETA. Așa cum am spus, aceasta este o mișcare de cronograf și este de multe ori găsită în replici Breitling și în replica ceasuri Rolex Daytona, printre multe altele. Mișcarea trebuia să se ocupe de toate acestea - gândiți-vă la un motor cu patru cilindri care este utilizat într-un camion mare. Sigur că va funcționa cu adevărat, dar va eșua repede. Asta se bazează doar pe ceea ce am văzut în acest proces.

Imagini și detalii

Destul de frumos. Această mișcare a fost adusă cu adevărat pentru mine doar pentru că nu a suflat când era în modul automat. Să aruncăm o privire la ceea ce face din Asia 7750. Următoarele sunt imagini și descrieri ale ceea ce am găsit înăuntru, care a fost complet murdar și fără fragmente! Când am scos carcasa înapoi, rotorul tocmai a căzut - a rupt în mod substanțial lagărul.

Ceasul de replica a fost de asemenea lăsat pentru service, ceea ce nu există nici o îndoială că un concept foarte fin - proprietarii știau ce se întâmplă greșit, ar putea să-l fixeze, ar putea să arunce o privire la restul și știau că va fi o lungă înainte de a avea nevoie de altceva făcut, așa că. Acordați o atenție deosebită detaliilor de pe roțile cadelului și datei. Există vreo neuniformitate? Acesta este un semn de poveste a unui ceas inferior de replica IWC. Când știți cât de dificilă poate fi o mișcare asiatică de 7750, este un concept mai bun pentru a face o fixare preemptivă.

Canion Pinion Îmbunătățire

Pe acest ceas, pinionul canonului nu este lubrifiat, la fel ca toate celelalte, dar a avut o mulțime de frecare - la fel de mult ca un Valjoux 7750. Prima mea defalcare a acestor modele a scos în evidență unele probleme comune întotdeauna - fără ulei și multe murdărie, un tun rău și doar roți de 12 ore. Acest lucru mi-a surprins în totalitate că nu există nici o îndoială că asta. Dacă te uiți la ambreiajul pinionului de tună, vei vedea că este foarte bine îndoit și cu totul mai bine decât oricare altul înainte. Doar o notă - roțile de tunuri ETA / Valjoux nu pot fi schimbate pentru versiunile asiatice - dacă ar fi posibil, nu aș fi în afaceri.

Nimic nu a fost înăbușit, și chiar mai rău, roata tunului era prea slăbită, fără frecare, ceea ce înseamnă că mâinile încep să alerge în spate, în timp ce secvențele sunt întotdeauna exacte. După ce am folosit analizorul de ceasuri, mi-am redeschis rata și ritmul - sarcina sa schimbat pe amândouă, dar nu a fost la fel de rău ca la început cu frecare intensă. Problema pare să fi fost rezolvată. Uneltele au fost reinstalate și mișcarea funcționează timp de două zile. 

 

Formula lui Lorentz modificată

Formula lui Creff

Pentru a afla ce tip de constituţie aveţi, puneti degetul mare şi arătătorul în jurul articulaţiei mâinii.

  • zveltă - dacă degetele se suprapun;
  • normală - dacă degetele se ating;
  • robustă - daca acestea nu se ating.