Masaj Kinetoterapie | Oferta de preţuri > Oferta de preţuri

www.masajmed.ro
www.masajmed.ro

Calculaţi-vă greutatea ideală

Oferta de preţuri

Oferta de preţuri

Puteţi beneficia de servicii de cea mai bună calitate la preţuri avantajoase!

Preţurile variază în funcţie de mai mulţi factori, printre care: durata contractului, locaţia, numărul şi frecvenţa şedinţelor. În cazul pachetelor mai mari şi/sau desfăşurate pe termen lung veţi beneficia de reduceri substanţiale.

Suntem deschişi negocierilor şi vă promitem cel mai bun raport calitate/preţ.

 

 

Pentru companiile cu mai mult de 50 de angajaţi serviciile noastre pot să nu implice costuri conform legi 448 / 2006 republicată:

Art. 78.. (2) „Autorităţile şi instituţiile publice, persoanele juridice, publice sau private, care au cel puţin 50 de angajaţi, au obligaţia de a angaja persoane cu handicap într-un procent de cel puţin 4% din numărul total de angajaţi.”

Art. 78.. (3) Autorităţile şi instituţiile publice, persoanele juridice, publice sau private, care nu angajează persoane cu handicap în condiţiile prevăzute la alin. (2), pot opta pentru îndeplinirea uneia dintre următoarele obligaţii:

  1. să plătească lunar către bugetul de stat o sumă reprezentând 50% din salariul de bază minim brut pe ţară înmulţit cu numărul de locuri de muncă în care nu au angajat persoane cu handicap;
  2. să achiziţioneze produse sau servicii de la unităţi protejate autorizate, pe bază de parteneriat, în sumă echivalentă cu suma datorată la bugetul de stat în condiţiile prevăzute la lit. a).

Pentru contractele încheiate în baza legii nr. 448/2006, articolul 78 alin. 2 şi 3, pachetele sunt flexibile în funcţie de suma de care dispuneţi.

 

Detalii suplimentare privind modul de calcul şi înregistrarea în contabilitate puteţi găsii accesând Unitate protejată.

Date solicitant 

 

Formula lui Lorentz modificată

Formula lui Creff

Pentru a afla ce tip de constituţie aveţi, puneti degetul mare şi arătătorul în jurul articulaţiei mâinii.

  • zveltă - dacă degetele se suprapun;
  • normală - dacă degetele se ating;
  • robustă - daca acestea nu se ating.