Masaj Kinetoterapie | Blog medical > Masaj la birou

www.masajmed.ro
www.masajmed.ro

Calculaţi-vă greutatea ideală

Blog medical

Masaj la birou

de Felician Strete în 2012-08-08

Masajul la birou pentru că intră în domeniul nostru de activitateşi pentru că a devenit o modă, am hotărât să-i acordăm atenţia cuvenită, cu ajutorul acestui articol.

Nu am scris până acum despre masajul pe scaun efectuat la birou pentru că masajul în sine nu ne-a lăsat.

Timpul nostru este ocupat în mare parte cu practicarea lui, şi nu ca, uni, din concurenţii noştri care, pentru că nu lucrează, se ocupă cu copy paste de pe alte siteuri, inclusiv de pe al nostru.

Toate multinaţionalele îşi permit să plătească masaj la birou, deoarece preţul este mic versus beneficii, şi în cazul nostru chiar 0 dacă beneficiarul profită de faptul că funcţionăm ca unitate protejată autorizată.

Angajatul trebuie să se simtă bine la serviciu, nu ca sclavul pe plantaţie, iar beneficiile de acest gen îl fac să se simtă important.

Masajul la birou se realizează pe scaune speciale care au fost aruncate pe piaţă în 1986 de către un american.

Poziţia pe scaunul de masaj este foarte relaxantă, dacă încercaţi puteţi chiar adormi fără să vă treziţi cu membre amorţite. Este gândit în aşa fel încât mare parte din muşchii corpului sunt în poziţie neutră, sau aproape de aceasta, fără să fie în contracţie.

Se poate aborda toată zona spatelui, capul, şi membrele superioare.

De regulă masajul pe scaun se realizează peste articolele de îmbrăcăminte, recomandabil fiind chiar ca beneficiarul să poarte haine care să acopere pielea spatelui, referindumă aici la faptul că e bine să fie evitate maieuri sau rochii cu bretele lungi.

Noi realizăm un program de 15 minute de care suntem foarte mândri, dar, nu-l prezentăm prin filmuleţe pentru că după cum am scris şi în secţiunea chair massage, cunoscători cu adevărat ai masajului sunt foarte puţini referindumă atât la beneficiari cât şi la practicanţi, iar pe baza unui filmuleţ se pot da cunoscători şi alţii.

Pentru moment atât despre masajul la birou, dar pe măsură ce timpul ne permite am să revin pe marginea acestui subiect.

Suntem deschişi şi chiar aşteptăm întrebări pertinente, chiar ne gândim la o secţiune feedback dedicată clienţilor noştri.

 3 comentarii

Masajul acesta este neasteptat de profund

de Horatiu J în 2012-08-08

Am beneficiat de câteva sedinte de masaj la birou, pe aceste scaune speciale si pot sa spuo cu toata taria ca eram sceptic la inceput, dar baietii de la Masajmed m-au convins prin proesionalism. Acum pot sa afirm cu tarie ca masajul pe scaun e de recomandat.

Masaj la birou

de Dorina în 2012-08-08

Este o treaba excelenta, eu beneficiez la birou de servicile dumneavoastra si sunt tare multumita

Masaj la birou super!

de Radu în 2012-08-08

Felicitarile mele

 

Comentaţi, completând formularul următor 

 

Formula lui Lorentz modificată

Formula lui Creff

Pentru a afla ce tip de constituţie aveţi, puneti degetul mare şi arătătorul în jurul articulaţiei mâinii.

  • zveltă - dacă degetele se suprapun;
  • normală - dacă degetele se ating;
  • robustă - daca acestea nu se ating.